Tuesday, May 19, 2009

CLS

Actually gambar kat bawah di ambil semasa aku shot pengantin Diana & Fadzri kat Taman Tun Teja Rawang pada 16 Mei yg lepas... Sementara nak tunggu pengantin, Kawanari (OP malam tu), aku n azlan_azsda membuat percubaan untuk menggunakan CLS. Kami menggunakan 2 biji SB 600 kepunyaan aku n Kawanari & 1 SB 900 kepunyaan azlan_azsda, semua gambar ni di shot menggunakan D90+18-200 sigma. Thanks to Kawanari coz ajar aku n Azlan_azsda tentang CLS... Cheerrrsss....!!!!



Kawanari (OP & Cikgu)









Yg ni bukan pengantin tapi kakak pengantin



nice candid shot...



kalau lapar pun bang, jgn la makan kamera org... hahahhaaa..

5 comments:

  1. waaa....ajarlah sy jugak...

    ReplyDelete
  2. boleh xde masalah... tapi saya pun masih dalam pembelajaran...

    ReplyDelete
  3. booking akak pengantin la jd model

    ReplyDelete
  4. sori guys... aku dah book akak pengantin jadi model... hehehe...

    ReplyDelete